Binnen een bedrijf zijn er verschillende taken die de aandacht verdienen. Niet ieder bedrijf heeft voldoende personeel om alle taken goed uit te voeren. Dan kan het zo zijn dat er veel te veel druk kan komen te liggen bij de aanwezigen personeelsleden. Ook kan het zo zijn dat dingen niet goed lopen waardoor het bedrijf in problemen komt. Besteed taken dan ook gewoon uit aan bedrijven die er in gespecialiseerd zijn. Het kan bijvoorbeeld ook gaan om hr-taken. Lees meer over dit fenomeen. Wanneer je meer wilt weten over het uitbesteden van verschillende taken: dijkenvanemmerik.nl helpt je graag verder. Lees ook onze andere teksten, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes als het gaat over zakelijke aangelegenheden en hoe we dit het beste kunnen regelen. 

Outplacement 

Wanneer een medewerker niet helemaal meer bij een bedrijf past qua werkzaamheden, dan kan het bedrijf de medewerker helpen aan een nieuwe baan te komen. Dit traject noemen we outplacement. Een bedrijf kan dit zelf regelen, maar kan ook een gespecialiseerd bedrijf in de arm nemen om deze medewerker een nieuw onderdak te geven. Op deze manier komen medewerkers niet op straat te staan en dat is wel zo sociaal.

Assessment 

Helemaal aan de andere kant van het spectrum hebben we het assessment. Dit is een set van testen om de medewerker in spe, de sollicitant, beter te leren kennen en zo te zien of hij of zij past bij het bedrijf. Dit is een tijd intensief karwei en wanneer je bedrijf er niet de nodige mankracht voor heeft, dan is het slim om dit hele traject uit te besteden aan een gespecialiseerde partij.

Re-integratie 

Wanneer een medewerker langere tijd ziek is en uiteindelijk weer aan het werk kan volgens de arbo-arts, dan is het belangrijk dat er een goed re-integratietraject is. Wederom is het hier weer van belang dat er genoeg mankracht en tijd voor is om deze medewerker te re-integreren. Is deze er niet, dan raden we je aan dit traject ook uit te besteden aan een geschikte partij.