Juridische partners

Wanneer kun je alimentatie innen?

Wanneer je recht hebt op alimentatie, maar de wederpartij geeft hieraan geen gehoor, dan kun je de alimentatie laten innen. Wij adviseren je om contact op te nemen met de specialisten van NLAI wanneer er een betalingsachterstand is van de alimentatie.

Mediation Terneuzen

Speelt er een conflict op de werkvloer of wilt u juist een voorkomen? Spanningen op de werkvloer kan zorgen voor grote problemen en gevolgen achteraf. Bij Mediation Terneuzen zorgen we voor een oplossing waarmee beide partijen akkoord kunnen gaan.

Pakket versturen kosten

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het bepalen van de prijs van het versturen van een pakketje. Lees meer hierover op de website van parcelparcel.com.

Overzicht van ERP systemen

Het uitkiezen van het juiste ERP systeem kan een moeilijke klus zijn. Op de website van ERPoverzicht.nl helpen we je graag bij het kiezen van het juiste systeem voor jouw onderneming.

CRM Overzicht

Voor een crmsysteem wat past bij de wensen en behoeften van jouw ondernming, kun je het beste even kijken op de website van crmoverzicht.nl

www.your-personal-investment.nl

Op zoek naar een partij gespecialiseerd in persoonlijke groei? Kijk dan op de website van Your Personal Investment.

PMC

PMC heeft een groot aanbod aan cursussen, trainingen en opleidingen om ervoor te zorgen dat jij of je personeel zich blijft ontwikkelen op zakelijk vlak.

Pin It on Pinterest