Voor welke vloer je het beste kiest voor in je bedrijf, hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij na over de stevigheid van de vloer en de onderhoudsvriendelijkheid. In het vervolg van het artikel bespreken we enkele vloeren die je zeker en vast een moet overwegen voor je bedrijf.

De troffelvloer

De troffelvloer is een heel stevige vloer met een industriële uitstraling. De vloer is bestand tegen enkele chemicaliën en bijtende stoffen. Verder is de vloer waterdicht, heeft hij geen scheuren, groeven of naden en is krasbestendig. Gemakkelijk in onderhoud en super hygiënisch. Meer informatie over de troffelvloer vind je terug op G-vloeren.nl troffelvloer

De PU gietvloer

Als je niet echt opzoek bent naar een vloer die alles kan verdragen en niet zo’n fan bent van de industriële uitstraling, is de PU gietvloer misschien wel iets voor jou. De PU gietvloer is een zachtere vloer die minder krasbestendig is. Ook deze vloer is waterdicht en heeft geen scheuren, groeven of naden. Net zoals bij de troffelvloer is deze vloer goed te combineren met vloerverwarming.

De epoxy gietvloer

Epoxy is vergelijkbaar met de PU gietvloer, maar dan steviger. Ook deze vloer heeft alle voordelen die de andere vloeren hebben. Alleen is hij iets minder krasbestendig dan de troffelvloer en is het mogelijk dat hij na verloop van tijd verkleurt. 

Gietvloeren zijn gemakkelijke vloeren in onderhoud. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er zich ergens vuil ophoopt. De vloeren zorgen elks voor hun eigen uitstraling. Door de verschillende keuzes in kleuren vind je altijd een vloer die goed bij je bedrijf past. Welke vloer je het beste kiest, hangt af van hoe stevig de vloer moet zijn. Zo kies je het beste voor een PU gietvloer wanneer je een kantoor hebt en voor een troffelvloer of epoxy vloer als je een tandartspraktijk hebt.