Er is veel gezegd en geschreven over de ideale vloer voor kantoor. Vroeger ging men standaard voor tapijt, inmiddels zijn er veel meer opties. U kunt kiezen voor een van de bekende opties die ook in veel huizen te vinden zijn: laminaat, parket, tapijt, vinyl of pvc. Wij zijn voor de iets minder bekende, maar minstens zo mooie gietvloer gegaan. We leggen u graag uit waarom.

Het prachtige design

Allereerst het belangrijkste voordeel: het prachtige design. Met een gietvloer koopt u echt een eye-catcher voor kantoor. De vloer ziet er strak uit en is te leveren in elk mogelijk design. U kunt kiezen voor een vloer in 1 kleur, meerdere kleuren in dezelfde vloer of zelfs een heel maatwerk design. Wij hebben ons logo in de vloer laten drukken. Zo maak je van de vloer echt maatwerk.

Het schoonmaakgemak

Onze schoonmaaksters zijn ook erg te spreken over de gietvloer. Het is namelijk zeer eenvoudig om schoon te houden. Door het naadloze karakter van de vloer kan er geen vuil in vervelende naden gaan zitten. Even stofzuigen en een dweil eroverheen is voldoende! 

In het tijdperk na corona wordt hygiëne op kantoor steeds belangrijker. Wanneer we weer massaal naar kantoor gaan, is het belangrijk dat er goed op de hygiëne gelet wordt. Steeds meer kantooreigenaren krijgen dit door en investeren in een goede oplossing. De gietvloer hoort daarbij.

De prijs

Veel mensen denken dat het gieten van een gietvloer erg in de kosten gaat lopen. Dit valt gelukkig erg mee wanneer u een groot oppervlakte laat gieten. De kosten per vierkante meter zijn in eerste instantie relatief hoog. Naarmate de oppervlakte toeneemt gaat u minder betalen per vierkante meter. De totale kosten voor een groot project vallen dus erg mee. Let er wel op dat de verschillende extra opties, zoals een mooi design, wel extra kosten. Vraag dus verschillende offertes aan en vergelijk de aanbieders.