Ben jij een ondernemer en heb jij een accountant in dienst om ervoor te zorgen dat je jaarrekening in goede orde gereed wordt gemaakt? Dan is het natuurlijk wel fijn om te weten welke additionele diensten je allemaal nodig hebt om je bedrijf zo gezond mogelijk te houden. Om je hier een goed beeld van te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal additionele diensten die je kunt afnemen om je bedrijf zo gezond mogelijk te houden.

Periodiek de omzetbelasting

De omzetbelasting is een periodieke verplichting die je om de drie maanden moet regelen. Veel mensen proberen het zelf te doen, maar het advies is om een specialist dit te laten doen. Hierbij kun je bijvoorbeeld een belastingadviseur Hoorn inschakelen die alles voor jou kan regelen. Door een belastingadviseur Hoorn in te schakelen weet je zeker dat je niet teveel zult betalen en dat het zelfs mogelijk is om een restitutie te krijgen. Additionele vragen? Laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden die hierbij gepaard gaan.

De inkomstenbelasting

Naast het op kwartaalbasis invoeren van de omzetbelasting is het van belang om de inkomstenbelasting ook in goede staat uit te laten voeren. De inkomstenbelasting is een jaarlijkse activiteit die je altijd dient uit te voeren. Een aangifte inkomstenbelasting is eenvoudig te realiseren, maar het is wel lastig als je een eigen onderneming hebt. Het advies is om hierbij een belastingadviseur Hoorn te kiezen die zowel een accountant op kantoor heeft zitten als een belastingadviseur. Zo weet je zeker dat je bij een bedrijf je volledige administratie en fiscale vraagstukken kan onderbrengen.

Corona maatregelen

Ben jij een ondernemer en heb jij recent gebruik gemaakt van diverse faciliteiten die gebruikt zijn zijnde een tegemoetkoming voor de corona periode? Dan zul je over het algemeen een verklaring van een accountant moeten opstellen en daarom is het goed om hiervoor een specialist in te schakelen. Zo weet je zeker dat je een goede verklaring krijgt waardoor je niet in de problemen komt. Het niet in orde hebben van je administratie kan namelijk leiden tot het terugbetalen van het volledige bedrag.